Jdi na obsah Jdi na menu
 

Hledáte zkušeného a kvalitního autoopravce, který si poradí s nejrůznějšími opravami za rozumnou cenu? Už nehledejte, je tu pro Vás Miroslav Silovský - autoservis Karlovy Vary.

Historie firmy:

V oblasti autoopravárenství působí firma Miroslav Silovský – Autodílna již 20 let. Od roku 1991 se firma postupně rozvíjela a v roce 2005 bylo provedeno rozšíření a vybudování nových prostor. Byly vybudovány tři pracoviště pro běžné opravy, jedno diagnostické pracoviště a samostatná kancelář pro příjem vozů a zázemím pro zákazníky. Firma je zapojena do projektu ekologický autoservis. Je také držitelem několika certifikátů na vybrané obory, které zahrnují autoklimatizaci a montáž tažných zařízení. Dále jsme držitelé certifikátu Auto Kelly autoservis.

 

Vybavení a personál autoservisu:

Servis je vybaven moderním diagnostickým zařízením firmy BOSCH a Dev-com, moderními dvousloupovými zvedáky, kompletním pneuservisem, pneumatickým nářadím, centrálním odsáváním výf.plynů, plničkou klimatizací a speciálními přípravky pro vozy běžných značek. Zpracování jednotlivých zakázek je prováděno počítačovým programem firmy Pro Cad s.r.o.
      Ve firmě pracují čtyři pravidelně školení automechanici a jeden certifikovaný servisní poradce. Účast v servisním konceptu „Auto Kelly autoservis“ a „Ferodo brzdy specialista“ nám umožňuje zvyšování odbornosti u našich zaměstnanců a přehledu o novinkách na automobilovém trhu. Máme zajištěn expresní dovoz veškerých běžných náhradních dílů do cca 2 hod. od objednání, u méně dostupných do 24 hod.

na-dilne-02m.jpg

na-dilne-05.jpg